Preotul de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” - Militari 2 a fost înjunghiat de două ori, în faţa altarului, de către bărbatul de aproximativ 70 de ani, care l-ar fi acuzat de pedofilie. Starea preotului, internat la Spitalul Universitar, este stabilă, însă are câteva plăgi care i-ar putea pune viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat că agresiunea s-a produs în faţa altarului, preotul fiind înjunghiat de două ori cu un cuţit de către bărbat. Agresoul l-ar fi înjurat pe preot şi l-ar fi acuzat de pedofilie.
 
La audieri, bărbatul nu a recunoscut că l-a agresat verbal pe preot, anchetatorii luând în calcul varianta ca acesta să aibă probleme psihice.
 
Incidentul de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” - Militari 2 a avut loc în jurul prânzului.
 
Preotul rănit a fost transportat la Spitalul Univeristar de Urgenţă Bucureşti, iar agresorul a fost dus la Secţia 21 Poliţie, pentru a fi audiat.
 
Preotul, în vârstă de 59 de ani, este în stare stabilă, însă are câteva leziuni care i-ar putea pune viaţa în pericol, fiind în prezent supus unor investigaţii, au declarat pentru News.ro surse medicale.

"Este un om blajin, care povesteşte că în timpul slujbei a rugat  un enoriaş care foşnea o pungă să nu mai facă zgomot, apoi s-a trezit înjunghiat în spate, în zona toracică ", au precizat sursele citate. 

Purtătorul de cuvât al Arhiepiscopiei Bucureştilor, preotul Mihai Săsăujan, spune că părintele Stelian Păduraru, cel care a fost înjunghiat în spate, este un preot duhovnic foarte bun şi iubit de credincioşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.