Populaţia din Ploieşti este sfătuită, joi dimineaţă, să rămână în case şi să păstreze ferestrele şi uşile închise, mesajul RO-ALERT fiind trimis de către autorităţi în condiţiile în care un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit la groapa de gunoi aflată la câţiva kilometri de municipiu, în oraşul Boldeşti Scăieni. În urma incendiului deosebit de puternic Garda de Mediu Prahova anunţă că a deschis un control la societatea care administrează rampa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În mesajul RO-ALERT primit joi dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9:00, locuitorii din Ploieşti sunt sfătuiţi să nu iasă din case şi să păstreze uşile şi ferestrele închise, fiind anunţaţi că la rampa de gunoi de la Boldeşti Scăieni are loc un incendiu cu degajări intense de fum. 
Incendiul a fost anunţat în timpul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 1:40, conform reprezentanţilor Gărzii de Mediu Prahova. Comisarii de mediu anunţă că au deschis o investigaţie. 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
„Din primele informaţii de la faţa locului, incendiul s-a produs în zona perimetrală de depozitare curentă, pe o suprafaţă extinsă, cu flacără deschisă şi degajare masivă de fum caracteristic. Incendiul nu este lichidat, arde cu flacără deschisă, în continuare se intervine pentru lichidarea incendiului cu aproximativ 5 autospeciale de intervenţie aparţinând  ISU Vălenii de Munte, Mizil, Ploieşti. Garda de mediu Prahova a solicitat prezenţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova  pentru monitorizarea calităţii aerului în zonă prin  efectuarea analizelor de aer cu laboratorul mobil din dotare, pentru indicatorii specifici.  Comisarii de mediu Prahova au deschis un control la societatea în cauză în vederea stabilirii condiţiilor încălcării legislaţiei de mediu”, anunţă Garda de Mediu Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.