Un incendiu de vegetaţie s-a produs, marţi, în localitatea Popeşti, judeţul Prahova, extinzându-se la o casă şi la câteva anexe gospodăreşti care nu erau locuite. Pompierii intervin pentru limitarea efectelor, având în vedere că sunt alte zece locuinţe în pericol în apropierea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină, marţi, la un incendiu de vegetaţie uscată în comuna Podenii Noi, sat Popeşti.

”Pompierii s-au deplasat pe jos pe o distanţă de aproximativ trei kilometri până în satul respectiv, fiind intr-o vale, izolat”, au anunţat reprezentanţii ISU Prahova.

Potrivit acestora, din cauza vântului puternic, incendiul s-a propagat la o locuinţă şi la mai multe anexe gospodăreşti, care nu sunt locuite.

”Pompierii acţionează pentru a proteja vecinătăţile deoarece mai sunt în pericol aproximativ zece locuinţe”, au mai spus pompierii.

Aceştia solicită cetăţenilor să nu mai dea foc vegetaţiei uscate, întrucât incendiile au devenit un real pericol.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.