Reprezentanţii unei firme de construcţii din judeţul Prahova, dar şi persoana juridică, sunt cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu care depăşeşte un milion de lei. Timp de mai mulţi ani, firma ar fi introdus în contabilitate cheltuieli fictive pentru a nu plăti taxe la stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii şi procurorii prahoveni audiază, miercuri, trei persoane într-un dosar de evaziune fiscală.
 
Cele trei persoane au fost ridicate în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, la sediul unei societăţi comerciale din comuna Telega şi la domiciliul unei persoane care locuieşte în aceeaşi comună.
 
”Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie 2012 - martie 2018, administratorii unei societăţi comerciale din judeţul Prahova, cu complicitatea contabilului acesteia, ar fi introdus în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor fiscale cheltuieli nereale, în valoare totală de 1.038.418 lei, care atestau, în mod fictiv, achiziţia de bunuri şi servicii de la 48 de presupuşi furnizori”, au transmis anchetatorii.
 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că este vorba despre reprezentanţi ai unei firme care se ocupă de construcţii civile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.