O fetiţă de 11 ani din Ploieşti i-a spus mamei sale ar fi fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, iar anchetatorii au demarat cercetări pentru a identifica şoferul vinovat. După verificări, oamenii legii au stabilit că evenimentul rutier nu a avut loc. Fata şi-a minţit mama, pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma unui conflict avut la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi că o fetiţă de 11 ani a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la faţa locului.  

”În urma impactului, minora a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis poliţiştii.  

Aceştia au demarat cercetări pentru a-l găsi pe şoferul vinovat.  

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constat faptul că accidentul rutier nu se confirmă. Din verificări, s-a stabilit faptul că minora ar fi spus mamei ei că a fost implicată într-un eveniment rutier, pentru a ascunde un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de şcoală în cursul zilei, care ar fi împins-o uşor. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis, marţi, IPJ Prahova.  

Potrivit www.observatorulph.ro, poliţiştrii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona în care se presupune că ar fi avut loc accidentul şi au constatat că nu a existat evenimentul rutier.  

Fata şi-a minţit mama pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma conflictului avut la şcoală.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.