O fată de 13 ani din judeţul Prahova este căutată de poliţişti, după ce familia a anunţat că a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 mai a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei nr.10 de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Dumbrava cu privire la faptul că, fiica sa, MÎNDROC RUXANDRA ELENA, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, anunţă POliţia Judeţeană Prahova.

Instituţia a transmis şi semnalmentele fetei: greutate aproximativ 80 de kg, înălţime aproximativ 1,60 metri, constituţie robustă, ochi căprui, păr lung de culoare şaten.

La momentul plecării aceasta purta hanorac negru cu inscripţii roşii, pantaloni de trening de culoare gri, pantofi negri cu alb şi un ghiozdan de culoare roz.

”Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.