Doi bărbaţi care au încecat să traverseze cu două căruţe râul Doftana, din judeţul Prahova, au rămas blocaţi, marţi după-amiază, în apă, al cărei nivel a depăşit un metru, ei solicitând intervenţia pompierilor. Oamenii au reuşit să se salveze înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, echipajele ISU Prahova scoţând din apă animalele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele ISU au fost solicitate să intervină în sprijinul a doi bărbaţi care au înercat să traverseze cu două căruţe râul Doftana, în dreptul localităţii Băneşti.

Căruţele au fost luate de apele umflate ale râului, care au atins un metru şi douzeci de centimetri.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 47, respectiv 38 de ani au reuşit să se salveze înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, echipajele ISU intervenind pentru scoaterea a doi cai din ape. Popierii au legat animalele şi le-au adus la mal cu ajutorul unor corzi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.