Trei adolescenţi de 14-15 ani s-au bătut, miercuri, pe o stradă din Ploieşti, iar unul dintre ei a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 4, au fost sesizaţi, la data de 12 iunie a.c, în jurul orei 14.30, despre faptul că un minor a fost agresat fizic pe Bulevardul Independenţei. În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă, care s-a deplasat la faţa locului”, a transmis, miercuri seară, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că între trei minori, cu vârstele cuprinse între 14 şi 15 ani, ar fi existat un conflict verbal.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Ulterior conflictul a escaladat, iar unul dintre minori l-ar fi agresat fizic pe un alt minor. În baza probatoriului administrat faţă de un minor de 14 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.