Poliţiştii din Prahova anunţă că s-au autosesizat, după ce în mediul online au apărut imagini cu o adolescentă care o bate pe alta, pe terasa unui bar din municipiul Câmpina. Este al doilea astfel de caz înregistrat de Poliţia Prahova în ultimele zile, după ce, la Ploieşti, o adolescentă a fost filmată bătând cu bestialitate o altă tânără, într-un parc, sub privirile mai multor persoane, unii dintre martori cerând altora să nu le despartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Astfel, în urma cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 ianuarie a.c., două minore de 13, respectiv 14 ani, s-ar fi întâlnit pe terasa unei unităţi de alimentaţie publică, din municipiul Câmpina unde au avut o discuţie în contradictoriu, ulterior, tânăra de 14 ani agresând-o pe cealaltă cu palmele în zona capului şi a corpului”, informează, luni după-amiază, Poliţia Judeţeană Prahova.

Poliţiştii precizează că agresoarea, domiciliată în Câmpina, a fost identificată şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tânăra agresată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, iar părinţii acesteia nu au formulat plângere.

Este al doilea astfel de caz înregistrat la Poliţia Prahova în ultimele zile. În weekend, poliţiştii au anunţat că au demarat verificări după ce o fată de 15 ani a fost bătută cu bestialitate de o altă adolescentă, tot de 15 ani, într-un parc din Ploieşti.

Scenele s-au petrecut  sub privirile mai multor persoane, unii dintre martori cerând altora să nu le despartă. Imaginile au fost publicate de o femeie, aparent mama fetei bătute, care a cerut pe reţelele de socializare sprijin pentru identificarea agresoarei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.