Un bărbat a fost atacat de un urs, în timp ce se afla la o stână din zona localităţii prahovene Măneciu, el reuşind să scape după ce câinii au sărit în ajutorul său şi au alungat animalul sălbatic. La sfârşitul săptămâni trecute, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a cere sprijinul autorităţilor după ce urşii ş-au făcut apariţia în diferite zone din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a ieşit cu oile la păscut, sâmbătă, la o stână pe care o deţine în apropierea comunei Măneciu, au declarat, luni, reprezentanţi ai Poliţiei Prahova. La un moment dat, un urs l-a atacat pe cioban, provocându-i zgârieturi pe un antebraţ şi pe abdomen.
 
El a reuşit să scape cu ajutorul câinilor şi a ajuns singur acasă. Ulterior, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă l-a evaluat din punct de vedere medical şi l-a dus la spital, însă nu a rămas internat.
 
Mai multe persoane au sunat, în acest week-end, la 112 pentru a anunţa apariţia unor urşi în diverse zone din judeţul Prahova. Astfel, conform bilanţului autorităţilor, prezenţa urşilor a fost semnalată în staţiunea Sinaia, pe strada Cota 1400, în curtea unei pensiuni, precum şi în zona Castelului Peleş, în staţiunea Buşteni, unde jandarmii au îndepărtat şapte urşi de pe străzi, în staţiunea Azuga şi în localităţile Mislea şi Izvoarele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.