Pompierii constănţeni continuă intervenţia la incendiul izbucnit, marţi seară, la o hală de materiale de construcţii din localitatea Siminoc şi în care un bărbat a fost rănit, urmând ca şi după stingerea incendiului o autospecială să rămână la faţa locului pentru supraveghere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii lucrează pentru stingerea focului izbucnit în urmă cu mai bine de trei ore la o hală de materiale de construcţii din localitatea Siminoc, baloţii de paie care erau în incintă continuând să ardă.

După ce incendiul va fi stins, o autospecială din cadrul ISU Dobrogea va rămâne în zonă pentru supraveghere, urmând să se asigure că focul nu va izbucni din nou.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un incendiu izbucnit în localitatea Siminoc, la o hală de aproximativ o mie de metri pătraţi în care se aflau depozitate materiale lemnoase pentru construcţii, baloţi de paie şi vopseluri.

La faţa locului, s-au deplasat trei autospeciale şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

În urma incendiului, a fost rănit un bărbat de 32 de ani, care a încercat să stingă focul. El a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe mâini, fiind transportat de cadrele medicale de pe ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită după ce stingerea incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.