Pompierii au reluat căutările bărbatului dispărut sâmbătă seara în Dunăre, după ce barca în care se afla s-a răsturnat, acestea fiind oprite pe timpul nopţii. Bărbatul are 63 de ani, este din municipiul Tulcea şi lucra ca îngrijitor la o casă de vacanţă din zonă. După primele cercetări, barca s-a răsturnat la un viraj periculos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au reluat duminică dimineaţa căutările bărbatului dispărut în Delta Dunării, acestea fiind oprite sâmbătă, în jurul orei 22.00, din cauza întunericului. Ei intervin cu o ambarcaţiune şi doi subofiţeri, scafandrii neputând interveni din cauza vitezei de deplasare a Dunării şi a pericolului de a fi loviţi de resturi de copaci.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, sâmbătă seara, poliţiştii Biroului Judeţean Transporturi Tulcea au fost sesizaţi că pe fluviul Dunărea, pe raza localităţii Băltenii de Jos, s-a produs un eveniment de navigaţie în urma căruia o ambarcaţiune de agrement cu trei persoane la bord s-a răsturnat, două dintre acestea reuşind să se salveze, una fiind dispărută.

Bărbatul dispărut are 63 de ani şi este din municipiul Tulcea. El lucra ca îngrijitor la o casă de vacanţă din zonă, iar sâmbătă a decis să efectueze o plimbare pe Dunăre împreună cu un bărbat şi o femeie, ambii de 37 de ani, din Tulcea. În urma primelor cercetări, bărbatul respectiv conducea barca în aval pe braţul Sfântu Gheorghe, iar la un moment dat a efectuat un viraj periculos, moment în care barca s-a răsturnat, iar cele trei persoane au căzut în apă. Bărbatul şi femeia în vârstă de 37 de ani au reuşit să se salveze şi să ajungă la mal.

După producerea evenimentului, bărbatul de 63 de ani a fost căutat de poliţişti de la Transporturi, de la Postul de Poliţie Mahmudia, de reprezentanţi ai Căpităniei Zonale Tulcea şi de pompieri, însă nu a fost găsit. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.