Pompierii au reuşit, sâmbătă dimineaţă, după o intervenţie de două ore, să scoată rezervorul suplimentar de avion găsit vineri după-amiază pe malul mării în Mamaia şi l-au transportat la sediul ISU, urmând ca acesta să fie analizat de către specialişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii s-au deplasat, sâmbătă dimineaţă, în staţiunea Mamaia, unde vineri după-amiază a fost găsit un obiect care părea a fi rezervor suplimentar de avion.

După o intervenţie care a durat două ore, pompierii au reuşit să scoată obiectul respectiv care era adânc îngropat în nisip. El l-au transportat la sediul ISU Dobrogea, urmând să fie analizat de către specialişti care vor încerca să afle mai multe lucruri despre rezervorul respectiv.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, în staţiunea Mamaia, după ce o persoană a descoperit pe malul mării un obiect care semăna cu un proiectil.

La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul ISU Dobrogea care au ajuns la concluzia că obiectul respectiv nu ar avea explozibil şi că nu ar fi un proiectil, ci, cel mai probabil, un rezervor suplimentar de avion.

Ei au încercat să-l scoată de acolo, dar nu au reuşit, obiectul respectiv fiind bine prins în nisipul îngheţat. În aceste condiţii, operaţiunea a fost abandonată pentru că a venit noaptea, fiind reluată sâmbătă dimineaţă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.