Şoferul maşinii care a fost oprită în trafic, duminică după-amiază, cu focuri de armă trase de către un poliţist, pe o stradă din municipiul Galaţi, după ce conducătorul auto a ignorat semnalele acestuia a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a fi audiat, existând suspiciunea că nu are permis de conducere şi s-ar afla sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie al Judeţului Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat că un tânăr de aproximativ 20 - 30 de ani, care nu a oprit maşina la semnalele unui poliţist nevoit să tragă trei focuri de avertisment în plan vertical, a fost dus, pentru efectuarea cercetărilor şi pentru a fi audiat,, la o secţie de poliţie din municipiul Galaţi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţistul care l-a oprit pe şofer cu focuri de armă avea suspiciuni că acesta nu deţine permis de conducere şi că s-ar afla sub control judiciar.

Tânărul este audiat în continuare de către poliţişti, fiind cercetat cu privire la acest incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.