Poliţiştii constănţeni fac cercetări după apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini în care se vede cum mai mulţi tineri se bat în Vama Veche. Oamenii legii au precizat că nu au fost sesizaţi cu privire la acest incident şi nici nu a fost depusă vreo plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că evenimentul a avut loc sâmbătă dimineaţă.

“În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini de pe o reţea de socializare, în care se prezintă un incident din staţiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineţi, în mod spontan. Precizăm faptul că poliţiştii nu au fost sesizaţi cu privire la acest incident şi, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cauză, poliţiştii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai s-au autosesizat şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În filmuleţul apărut pe o reţea de socializare se observă cum mai mulţi tineri se lovesc şi se îmbrâncesc în Vama Veche.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.