Poliţiştii din localitatea Pantelimon au fost sesizaţi că un bărbat este legat în casă şi strigă după ajutor, victima fiind găsită cu urme de violenţă, legată cu un cearşaf. În urma cercetărilor, un bărbat suspectat de comiterea fapteim a fost identificat şi prins, fiind ulterior arestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 22:24, poliţiştii oraşului Pantelimon au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, din localitatea  Pantelimon, cu privire la faptul că, vecinul său este legat în casă şi strigă după ajutor. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Pantelimon, care au  identificat persoana  vătămătă, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani”, a transmis, joi, IPJ Ilfov.

Surs acitată a precizat că bărbatul se afla în locuinţa sa, legat cu un cearşaf şi prezentând semne de agresiune fizică.

”Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care, în urma unui complex de activităţi investigativ operative, l-au identificat şi depistat, pe o stradă din Municipiul Bucureşti, pe bărbatul de 30 ani, bănuit de comiterea faptei sesizate. Din cercetări, a  rezultat faptul că, în seara zilei de 5 iulie a.c., în jurul orei 21:00, cei doi bărbaţi s-au deplasat la imobilul persoanei vătămate, unde, la scurt timp, bărbatul de 30 de ani, prin întrebuinţarea de violenţe, folosind un cuţit şi procedând la legarea victimei cu un cearşaf, i-ar fi sustras 10.000 de lei, un telefon mobil şi mai multe bijuterii din aur”, a mai transmis sursa citată.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 30 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

”În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai precizat poliţiştii.

Surse judiciare au precizat că cei doi bărbaţi se cunoşteau de puţin timp, iar în prima fază suspectul a refuzat să recunoască că a fost în casa victimei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.