Poliţiştii de frontieră au găsit în Tulcea patru motoare de barcă, bunurile fiind căutate de autorităţile din Franţa în vederea confiscării. Valoarea acestora se ridică la 115.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră au găsit în comuna tulceană Crişan patru motoare de barcă de 100, 130, 150 şi 175 CP. 
 
“În cadrul verificărilor efectuate, colegii noştri au stabilit că bunurile sus-menţionate aparţineau unui cetăţean roman. Acestea figurau ca fiind căutate pentru confiscare, alerta fiind emisă de către autorităţile din Franţa”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul respectiv a transmis poliţiştilor de frontieră că nu ştia situaţia juridică a motoarelor de barcă respectivă.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinure. Bunurile, în valoare de 115.000 lei, au fost indisponibilizate de către poliţiştii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.