Poliţiştii din Galaţi au tras un foc de avertisment, marţi, în încercarea de a opri doi bărbaţi pe care i-au urmărit cu maşina şi care nu s-au conformat indicaţiilor oamenilor legii. Cei doi au abandonat maşina, fiind găsiţi după câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţiştii din Galaţi i-au prins pe cei doi bărbaţi pe care i-au urmărit cu maşina şi care nu s-au conformat indicaţiilor. 

Conform IPJ Galaţi, ambii bărbaţi au fost prinşi la câteva ore de la momentul la care au fugit de poliţie, fiind duşi la audieri.

Amândoi sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar unul şi pentru conducere fără permis.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au observat în trafic, marţi, pe o stradă municipiu, un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect.  

Poliţiştii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. 

Maşina a pătruns pe o altă stradă circulată din Galaţi, pe sens interzis şi, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriţi de poliţiştii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. 

Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi sunt căutate.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.