Un poliţist rutier din Bucureşti a fost accidentat de un şofer care fusese oprit întrucât circula cu viteză şi care a refuzat să se legitimeze sau să coboare din maşină. Agentul a încercat să îl scoată din autoturism, dar şoferul a pornit cu poliţistul agăţat de maşină. El a fost oprit după o urmărire de colegii poliţistului şi a fost dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Brigăzii Rutiere, sâmbătă, în jurul orei 2.30, un agent de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe şoseaua Ştefan cel Mare, i-a făcut semn să oprească unui şofer care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.
 
"Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a încercat extragerea acestuia din maşină, moment în care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de autovehicul. Şoferul şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai poliţistului rutier. La intersecţia Şos. Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţilor conducătorul auto a executat o manevră şi a lovit un panou matalic de protecţie al unei construcţii", a transmis sursa citată.
 
Ulterior, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost imobilizat şi dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.
 
Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări pentru ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.