Un poliţist orădean a fost rănit de o maşină furată, condusă de un adolescent de 15 ani aflat sub influenţa alccoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, 11 octombrie a.c., la ora 00.17, un tânăr de 15 ani, din comuna Oşorhei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe care este bănuit că tocmai l-ar fi sustras din localitatea Oşorhei, fără a poseda permis de conducere, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, la intersecţia cu strada Universităţii, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, a acroşat un poliţist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piaţa 100”, anunţă IPJ Bihor.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului, poliţistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De  asemenea, un adolescent de 15 ani, din Oşorhei, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.