Un poliţist din judeţul Mehedinţi este cercetat penal, după ce a fost surprins în timp ce circula cu maşina cu o viteză de 138 de kilometri la oră în localitate. El era în timpul liber şi a refuzat să-i fie recoltate probe biologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia - Formaţiunea Rutieră în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 67 A, localitatea Broşteni au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce ar fi rulat cu o viteză de 138 km/h. Autoturismul în cauză era condus de un tânăr de 24 de ani, din oraşul Strehaia”, a transmis, vineri, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, la solicitarea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a mai transmis Poliţia.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că tânărul este poliţist, dar era în timpul liber. Deocamdată, nu a fost dispusă vreo măsură administrativă în ceea ce-l priveşte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.