Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre urmăriţi au fost condamnaţi pentru omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 aprilie 2024, Poliţia Română a adus în ţară 4 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse, privative de libertate sau sentinţe penale”, anunţă, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat, de 26 de ani, domiciliat în Botoşani, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Acesta a fost adus din Suedia, având emis de către Tribunalul Botoşani, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani.

Totodată, a fost adus un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Argeş, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Acesta a fost adus din Italia, fiind emis de către Judecătoria Câmpulung, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni.

În plus, a fost adus un bărbat, de 53 de ani, domiciliat în Sri Lanka, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Bucureşti, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 19 ani.

Un alt tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Vrancea, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, a fost adus în ţară din Scoţia. Acesta avea emis, pe numele său, de către Judecătoria Focşani o sentinţă penală de internare într-un centru de detenţie, pentru 3 ani şi 3 luni.

Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor sau sentinţelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.