Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, 46 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi mai multe judeţe, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat şi obţinerea ilegală de fonduri. Cei implicaţi ar fi obţinut ajutoare ilegale, prin intermediul a 23 de firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, 24 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Neamţ, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, pun în executare 46 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Bistriţa Năsăud, Bihor, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi obţinerea ilegală de fonduri”, anunţă, marţi dimineaţă, IGPR.

Sursa citată a precizat că, începând cu luna ianuarie 2020, prin intermediul a 23 de societăţi comerciale, bănuiţii ar fi solicitat fonduri publice printr-un program, prezentând date şi documente false.

Prejudiciul cauzat este de 4.086.000 de lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.