O femeie a fost urcată cu forţa într-o maşină, în Sectorul 2 al Capitalei, poliţiştii fiind sesizaţi de un martor care a văzut întreaga scenă. Maşina şi persoanele implicate au fost depistate de poliţiştii de la secţia 18, dar victima nu doreşte să depună plângere. Precizările vin după ce femeia care a sunat la 112 a povestit pe Facebook că a fost nevoită să explice de mai multe ori ce s-a întâmplat şi a durat o oră şi douăzeci de minute până a putut pleca de la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 12 august 2019, la ora 22.10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2, fiind direcţionate echipaje la faţa locului. În 12 minute (conform evidentelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia, iar în urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului a fost stabilit şi utilizatorul acestuia.

”Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbaţi, cât şi a femeii. Cei în cauză au fost depistaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, de unde au fost preluaţi de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au precizat că persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea şi concubinul său.

Precizările poliţiştilor vin după ce femeia care a sunat la 112 a povestit pe Facebook cum a fost singura care a reacţionat când a văzut cum tânăra este trasă de păr şi urcată cu forţa în maşină. 

”Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urcă în maşina tăagea o fată de păr şi o împingea în maşină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, daramite să intervină. Am reuşit să fac poza asta. M-a înjurat, a incercat să vină după mine, dar a renunţat”, a scris febeia pe Facebook.

Apoi martora explică mpdul în care s-a derulat discuţia cu operatoarea de la 112 şi cu poliţiştii.

”Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi poliţistului. Le-am zis că am şi poza. La un sfert de oră, când mergeam spre casă, m-au sunat sa revin la "locul faptei". Era deja 10.20 seara. Mă întorc. Aştept 20 de minute. Poliţistul din centrală dăduse numărul meu greşit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deşi eram poziţionată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi şi vreo 4 poliţişti. Reiau povestea. Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin staţie de ce secţie ţine zona respectivă. Îmi zic să aştept alt coleg. Vine. Îi povestesc şi lui. Se uită nedumeriţi la ce cameră putea prinde scena - în centrul Bucureştiului, la Universitate!!! Îmi zic să astept să vină şi "grupul operativ". Vine un puştan de maximum 23 de ani. Îi povestesc şi lui. Îmi spune să ţin telefonul aproape că mâine s-ar putea să mă sune să vin să dau o declaraţie. La Sectia 1. Sau la 6. Nu se ştie încă sigur. Între timp s-a facut ora 23.20. Chem pe cineva să mă ducă acasa cu maşina pentru că era foarte puţin probabil să mai prind transportul public. O oră şi 20 de minute. În Bucureşti, capitala României”, a mai scris femeia pe Facebook. 

Povestea s-a viralizat, strângând deja peste opt mii de distribuiri şi sute de comentarii. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.