Poliţia Capitalei cere sprijinul pentru depistarea unei fete de 11 ani care a plecat sâmbătă de la o adresă din Sectorul 4 şi nu a mai revenit. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să apeleze 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de      12 decembrie a.c., a plecat de la o adresă din sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte  Tudoran Iuliana Georgiana şi este în vârstă de 11 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Minora are 1.55 - 1,60 metri înălţime, 55- 60 kg de kilograme, ochi căprui, ten închis, păr negru, iar la data dispariţiei purta geacă din fâş de culoare neagră cu imprimeu floral galben şi glugă cu blană albă, jeans albastru şi ghete de culoare neagră.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.