Poliţia Capitalei transmite că un bărbat a furat o maşină din parcarea unui centru comercial din Sectorul 1, după ce a atacat-o pe proprietara autoturismului. Acesta a fost oprit de poliţişti pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, după ce au folosit armamentul în dotare. În cauză, poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 24 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Furturi de Autovehicule au fost sesizaţi, de către Secţia 2 Poliţie, cu privire la faptul că, din parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, a fost sustras un autoturism, de către un bărbat. La faţa locului, s-a deplasat grupa operativă din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, pentru demararea cercetărilor”, precizează Poliţia Capitalei. 
 
Din probatoriul administrat, a reieşit faptul că, duminică, în jurul orei 09.30, în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 38 ani, prin întrebuinţarea de violenţe asupra unei femei (prin aceea că ar fi lovit-o cu maşina în momentul plecării de pe loc), a sustras din posesia acesteia un autoturism. Ulterior, în apropierea unui magazin, a oprit pentru a demonta plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, pe care le-a aruncat, se precizează în comunicat. 
 
Bărbatul şi-a continuat deplasarea,  pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de mers către Ploieşti, fiind reperat şi imobilizat, prin folosirea armamentului, de către poliţiştii din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, pe raza localităţii Ciolpani.
 
”În cauză, poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti, pentru 24 de ore. La data de 25 septembrie 2023, acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propuneri legale”, mai anunţă Poliţia Capitalei. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.