Directoarea Şcolii numărul 1 din Buzău, pe fondul unei manevre greşite, a acroşat poarta de acces în curtea şcolii, iar cinci femei şi un bărbat au fost răniţi în urma căderii porţii metalice, au anunţat, miercuri, poliţiştii din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din primele verificări efectuate la faţa locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflată la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea şcolii.

”În urma impactului, şase persoane adulte, cinci femei şi un barbat, au suferit vătămări corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, în faţa unităţii şcolare”, a transmis Poliţia Buzău.

Autorităţile din municipiul Buzău au activat Planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău.

Accidentul a fost provocat de către directoarea instituţiei, care conducea o maşină automată.

Şase pietoni au fost transportaţi la spital, dar şi cea care a provocat accidentul, femeia suferind un atac de panică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.