Pompierii au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Caraş-Severin, după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin. Şoferul maşinii a murit, iar din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin au anunţat, luni, că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin.

La faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple şi personal, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, opt ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

”Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Potrivit acestora, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar restul pasagerilor din autocar au fost preluaţi de un alt autocar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.