Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, săptămâna trecută, 101 persoane care rulau cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră, trei care se urcaseră băute la volan şi una care conducea sub influenţa drogurilor. De asemenea, pe A2 a fost oprit în trafic un bărbat care conducea, băut şi fără a avea permis, o autoutilitară furată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Române, în perioada 6 - 12 august, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins 101 şoferi care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri pe oră. În 14 cazuri, şoferii au fost opriţi după ce au circulat cu viteze peste 200 de kilometri pe oră.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată duminică, în jurul orei 15.30, când poliţiştii au prins un bărbat care conducea un autoturism pe autostrada A3 Bucureşti-Braşov, cu viteza de 217 kilometri pe oră. El a fost amendat cu 1.305 lei, iar poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Toţi şoferii care au condus cu viteză excesivă au fost amendaţi cu sume cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei şi li se suspendă dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Tot duminică, în jurul orei 3.00, poliţiştii de la autostrăzi au oprit un bărbat care conducea o autoutilitară făra a avea permis de conducere pentru nicio categorie şi cu o îmbibaţie alcoolică de 1,13 mg/l, pe autostrada A2, la kilometrul 88, pe sensul de mers către Bucureşti. Din cercetări a rezultat că autoutilitara ar fi fost furată din municipiul Constanţa, în scop de folosinţă, din garajul unei societăţi comerciale, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În acest caz a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, pe numele unui şofer a fost întocmit dosar penal după ce a fost prins conducând cu o concentraţie de 0,44 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, iar o persoană care a condus cu 0,37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat a fost amendată.

Totodată, în 8 august, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, pe autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 49, un bărbat de 29 de ani, din Dâmboviţa, care conducea sub influenţa substanţelor stupefiante, mai exact cannabis. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.