Poliţiştii au dat 52 de amenzi în valoare de 150.000 de lei şi au confiscat peste 900 de metri cubi de lemn, în urma unor controale cu privire la legalitatea operaţiunilor de exploatare forestieră din Parcul Naţional Călimani, precum şi a celor de depozitare, transport şi comercializare a lemnului provenit din această zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Române, în  perioada 25 - 27 aprilie poliţiştii au făcut verificări în judeţele Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Suceava, cu privire la legalitatea operaţiunilor de exploatare forestieră din Parcul Naţional Călimani şi zonele adiacente, precum şi a celor de depozitare, transport şi comercializare a materialului lemnos.

În urma verificărilor făcute în zonele de exploatare forestieră din Parcul Naţional Călimani, au fost constatate cinci infracţiuni şi au fost aplicate şapte amenzi.

De asemenea, au fost verificate 166 de autovehicule care transportau material lemnos şi opt depozite, ocazie cu care au fost aplicate 45 de amenzi în valoare de 150.000 de lei şi au fost dispuse măsuri de confiscare a 933,27 de mc. de material lemnos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.