Peste 30 de acoperişuri ale unor case sau anexe gospodăreşti au fost distruse de vânt, marţi seară, în localitatea Albestii Bistriţei, judeţul Bistriţa-Năsăud. Autorităţile încearcă să evalueze pagubele şi să înlăture efectele furtunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mai multe acoperişuri de case şi anexe gospodăreşti din localitatea Albestii Bistriţei, comuna Galatii Bistriţa au fost afectate total sau parţial în urma manifestărilor fenomenelor meteorologice periculoase din ultimele ore”, anunţă, marţi seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că o comisie formată din subprefectul judeţului, Zegrean Ioan, comanda ISU Bistriţa-Năsăud şi reprezentaţii autoritatilor publice locale se deplasează în zonă pentru recunoaştere şi evaluarea preliminară a pagubelor.

”La o prima estimare a autorităţilor publice locale, ar fi afectate acoperişurile din aproximativ 30 de gospodării”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, ISU Bistriţa-Năsăud a precizat că au existat zeci de solicitări pentru înlăturarea efectelor furtunii în mai multe zone din judeţ, fără a fi înregistrate victime.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.