Peste 2.000 de articole de îmbrăcăminte şi aproape 300 de articole de încălţăminte, toate contrafăcute, au fost găsite într-un autocar din Capitală care făcea o cursă internaţională de transport persoane. Toate produsele au fost confiscate de poliţişti, valoarea lor fiind de aproximativ 125.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi dimineaţă, în intervalul 3.30- 6.30, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi agenţi de ordine publică au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu produse contrafăcute.

Astfel, poliţiştii au găsit într-un autocar pe care l-au oprit în trafic şi care făcea o cursă internaţională de transport persoane, mai multe bunuri pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, printre care 2.000 de articole de îmbrăcăminte şi aproximativ 300 de articole de încălţăminte, toate contrafăcute şi purtând însemnele unor mărci.

Valoarea totală a produselor confiscate de poliţişti a fost estimată la 125.000 de lei.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru evaziune fiscală şi punere în circulaţie, fară drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.