Peste 1.500 de arme neletale supuse autorizării au fost găsite de poliţiştii de frontieră într-un camion, la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea. În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, luni, că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au controlat un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semi-remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care transporta diverse mărfuri. 
 
FOTO: Garda de Coastă
FOTO: Garda de Coastă
 
“Cu ocazia verificării documentelor de însoţire a mărfii, poliţiştii de frontieră, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea, au desigilat compartimentul marfă, procedând la verificarea bunurilor existente în interior. Cu această ocazie au fost descoperite, pe lângă mărfurile transportate, 1.520 pistoale neletale, supuse autorizării, diferite modele şi calibre, precum şi 120 încărcătoare cu o capacitate de 18 cartuşe”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă. 
 
Poliţiştii de frontieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, fac cercetări pentru contrabandă calificată. Cele 1.520 de pistoale şi 120 de încărcătoare au fost ridicate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.