Peste 1.400 de poliţişti rutieri vor asigura siguranţa şi fluenţa traficului rutier, în fiecare zi a minivacanţei de Anul Nou. De asemenea, vor fi utilizate 270 de echipamente radar, iar un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va survola principalee artere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minivacanţa de Anul Nou, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru siguranţa şi fluenţa traficului rutier.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, în aceste activităţi vor fi angrenaţi, în medie, peste 1.400 de poliţişti rutieri în fiecare zi şi vor fi utilizate 270 de echipamente radar.

De asemenea, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va survola principalele artere, iar în acest elicopter se va afla şi un poliţist rutier care va comunica permanent cu echipajele de la sol, în funcţie de situaţie.

"Vom avea în atenţie principalele artere cu risc rutier, de asemenea, arterele care converg către zonele montane, zonele de agrement şi nu în ultimul rând zonele aglomerate din oraşe", spun reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Poliţiştii rutieri se vor afla în zonele în care se înregistrează creşteri semnificative ale valorilor de trafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să fie calmi în trafic, să se asigure că maşinile au anvelope de iarnă, să verifice instalaţia de climatizare a autovehicului şi să conducă prudent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.