Poliţiştii şi echipa pirotehnică a Brigării Antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI) au făcut verificări, sâmbătă după-amiază, la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, după ce o persoană a anunţat la 112 amplasarea unei bombe la sediul instituţiei, din cauza unor probleme nerezolvate. După verificări, pirotehniştii au constatat că ameninţarea cu bombă nu se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Controlul pirotehnic s-a încheiat. Nu se confirmă”, a transmis, sâmbătă, SRI.

Poliţiştii şi echipa pirotehnică a Brigării Antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI) au făcut verificări, sâmbătă după-amiază, la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, după ce o persoană a anunţat la 112 amplasarea unei bombe la sediul instituţiei, din cauza unor probleme nerezolvate.

Ameninţarea falsă vine după ce, joi, un apel la 112 a anunţat amplasarea unei bombe la Veranda Mall din Capitală. Şi apelul respectiv s-a dovedit a fi fals, iar autorităţile au făcut apel să nu se mai sune abuziv la 112.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.