Poliţiştii şi procurorii DIICOT Arad au făcut, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii în judeţele Arad şi Bihor, pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri. În acest dosar au fost deja confiscate 1,5 kilograme de droguri de mare risc (MDMA) şi un kilogram de droguri de risc (cannabis), trei membrii ai grupării fiind arestaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu poliţişti din aceleaşi structuri din Timişoara şi Bihor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT - B.T. Arad, au făcut, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc pe zona de vest a României, conform Poliţiei Române.

Astfel, în judeţul Arad au avut loc şase percheziţii domiciliare, iar în Bihor 8, fiind puse în aplicare 5 mandate de aducere emise pe numele membrilor grupului infracţional organizat.

Conform sursei citate, în cadrul aceluiaşi dosar penal, anterior, au fost indisponibilizate 1,5 kilograme de droguri de mare risc (MDMA) şi un kilogram de droguri de risc (cannabis). De asemenea, trei membri ai grupării au fost arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Arad.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale Timişoaraşi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Bihor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.