Poliţişti din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române fac, sâmbătă, trei percheziţii în Ploieşti, la persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări. Patru persoane vor fi duse la audieri, arată Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, poliţiştii de la Poliţia Judeţeană Prahova fac, sâmbătă, trei percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile se desfăşoară în Ploieşti.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2017 şi până în prezent, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale.

Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi. Pachetele de ţigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova.

Conform sursei citate, patru persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Judeţene Prahova pentru audieri.

La acţiune participă şi jandarmi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.