Poliţiştii şi procurorii fac, joi, 20 de percheziţii în Timiş şi Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Suspecţii sunt bănuiţi că au distribuit amfetamină, MDMA şi cannabis, în judeţul Timiş. 16 persoane vor fi duse la audieri la DIICOT Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 10 februarie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş şi Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, anunţă Poliţia Română şi DIICOT.  

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA şi cannabis, în judeţul Timiş. 

16 persoane vor fi duse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

La acţiuni participă poliţişti ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraş-Severin şi  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timişoara. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.