Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş fac. marţi, opt percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi şi Ilfov, la sediul unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 822.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, ale Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

”Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada ianuarie – iunie 2016, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, ar fi emis facturi fără acoperire, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligaţiilor legale faţă de bugetul consolidat al statului”, se arată în cpmunicat.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 822.000 de lei.

Percheziţiile vizează şapte persoane, care vor fi audiate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.