Nouă percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Timiş, la persoane care se ocupă cu traficul de ţigări de contrabandă, marfa fiind adusă din Serbia. Mai multe persoane urmează să fie audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Timiş, împreună cu luptători de la trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei şi Jandarmeriei, au făcut 9 percheziţii la persoane care se ocupă cu traficul de ţigări de contrabandă.
 
Una dintre percheziţii a fost în Timişoara, iar celelalte opt în localităţi din vestul judeţului Timiş.
 
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii aveau informaţii că în pieţele din oraşele Sânnicolau Mare, Jimbolia, dar şi în Timişoara sunt vândute importante cantităţi de ţigări de contrabandă.
 
Aceleaşi surse susţin că tutunul ar fi fost adus din Serbia, dar traficanţii din Timiş ar fi cumpărat ţigări şi de la alţi contrabandişti din ţară.
 
Mai multe persoane vor fi ridicate şi duse la audieri la sediul IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.