Cinci percheziţii au loc marţi dimineaţă în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la persoane suspectate că în decurs de aproximativ 3 săptămâni au furat de la o societate comercială 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator, prejudiciul creat fiind estimat la 68.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Ordine Publică pun în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, două în judeţul Prahova şi trei într-o comună din judeţul Dâmboviţa, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată”, anunţă IGPR.
 
Trei persoane vor fi duse la audieri.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada 6 - 29 august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din incinta unei societăţi comerciale, 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 68.000 de euro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.