Treisprezece percheziţii au loc joi dimineaţă în judeţele Timiş şi Arad, fiind vizate două saloane de masaj erotic, unde era practicată prostituţia şi erau distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 31 de persoane urmând să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T -  Serviciul Teritorial Timişoara, fac joi dimineaţă 13 percheziţii domiciliare la 14 imobile, din judeţele Timiş şi Arad, pentru destructurarea a două grupuri infracţionale organizate, specializate în proxenetism şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv”, anunţă joi IGPR.
 
Conform anchetatorilor, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice şi juridice, sub paravanul a 4 societăţi comerciale, au constituit două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituţiei şi tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituţiei de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întreţineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane.
 
Vor fi puse în executare  21 de mandate de aducere.
 
Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiei Timişoara.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Alba, Iaşi, Cluj, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.