Poliţiştii fac, marţi, şase percheziţii în judeţele Botoşani şi Iaşi, la persoane suspectate într-un dosar de distrugere prin incendiere, cu un prejudiciu estimat la un milion de euro. Este vorba despre distrugerea mai multor utilaje agricole, iar principalul suspect este deja arestat preventiv, într-un alt dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, 6 septembrie 2022, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, Poliţiei Oraşului Flămânzi, Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins în şase locaţii din judeţele Botoşani şi Iaşi. Poliţiştii au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea sau participarea la săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, comisă la data de 30 mai 2022, în comuna Frumuşica”, a transmis Poliţia Română.
 
Conform sursei citate, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 1.000.000 de euro, în incendiu fiind distruse mai multe utilaje agricole. 
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani, din comuna Prăjeni, este în stare de arest preventiv, pentru o altă infracţiune de furt calificat comisă în judeţul Iaşi.
 
Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.
 
Activităţile sunt în derulare în comunele Prăjeni, judeţul Botoşani şi Deleni, judeţul Iaşi.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.