Numeroase percheziţii au loc miercuri în cinci judeţe, într un dosar privind producerea, deţinerea şi comercializarea în mod ilicit a unei cantităţi importante de ţigări. Percheziţiile se desfăşoară în baza unor mandate emise de Judecătoria Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, fac 11 percheziţii domiciliare în judeţele Braşov, Dolj, Călăraşi, Prahova şi Buzău, într-un dosar privind producerea, deţinerea şi comercializarea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada noiembrie 2020-martie anul curent, opt persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 51 de ani, din judeţele menţionate, ar fi desfăşurat activităţi directe de producere de ţigarete şi comercializarea tutunului/produselor din tutun, cu încălcarea normelor prevăzute de Codul Fiscal.

Persoanele bănuite vor fi duse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

La activitate participă poliţişti din cadrul tuturor inspectoratelor de poliţie judeţene pe a căror rază de competenţă sunt în derulare percheziţiile.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.