Poliţiştii şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au făcut două percheziţii în localitatea Oţelu Roşu, la persoane care se ocupau cu evaziunea fiscală, contrabanda şi contrafacerea de mărfuri. În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri în valoare de aproape 3 milioane de lei, între care 6,5 kilograme de bijuterii de aur şi 3,4 kilograme bjuterii de argint, iar două persoane urmează să fie audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Caraş-Severin, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au pus în aplicare, luni, două mandate de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Caraş-Severin, în localitatea Oţelu Roşu.

”În cauză a fost începută urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, contrafacere, evaziune fiscală (...). Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi achiziţionat bijuterii din aur şi argint, parfumuri, articole de îmbrăcăminte şi ţigarete netimbrate cu scopul de a le comercializa ulterior către diverse persoane fizice, fără a achita taxe şi impozite către bugetul de stat. În urma activităţilor au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii de aur şi alte 3,4 kilograme bjuterii de argint, peste 700 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi 181 de parfumuri purtând însemenele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 euro şi 220 pachete de ţigări fără timbru fiscal”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproape 3 milioane de lei. 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
Două persoane vor fi duse la audieri, ele fiind cercetate pentru evaziune fiscală, contrabandă şi contrafacere de mărfuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.