Poliţiştii din Bucureşti au făcut, marţi, cinci percheziţii în Capitală şi în judeţele Sibiu şi Giurgiu, într-un dosar în care existau suspiciuni că un bărbat a închiriat mai multe apartamente dintr-un complex rezidenţial, pe care le punea la dispoziţia unor femei care practicau prostituţia. Trei bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare, marţi, cinci mandate de percheziţie domiciliară în Bucuresti şi judeţele Sibiu şi Giurgiu, într-un dosar de proxenetism. 
 
"Activităţile de cercetare au început în luna noiembrie a anului trecut, când un bărbat necunoscut a închiriat, într-un complex rezidenţial din Bucureşti, mai multe apartamente, în regim hotelier, pe care le punea la dispoziţie mai multor fete care practicau prostituţia. Astfel, în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un grup infracţional nestructurat ar fi desfăşurat activităţi infracţionale în Bucuresti, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea şi Bistriţa, prin aceea că ar fi determinat, înlesnit şi obţinut sume de bani din practicarea prostituţiei de către mai multe femei", arată Poliţia Capitalei.
 
Conform sursei citate, au fost găsite şi duse la audieri 4 persoane, 3 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 21 şi 31 de ani.
 
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cei patru fiind reţinuţi şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală. 
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.