Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, 32 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Argeş şi Suceava la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. 21 de persoane vor fi duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, au făcut, joi, 32 de percheziţii domiciliare, 28 în Argeş, 2 în Suceava şi 2 în Bucureşti, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigări nefiscalizate.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie 2018 – iulie 2019, persoanele vizate ar fi acţionat, în mod organizat, pentru procurarea, transportarea, depozitarea şi vânzarea de produse de tutun neaccizate. Produsele ar fi fost comercializate preponderent pe raza judeţului Argeş”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a rpecizat că 21 de persoane vor fi duse la audieri.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.