Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fac miercuri 13 percheziţii la domicilii şi la sedii de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Braşov şi Covasna, într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cercetări, a reieşit faptul că mai multe societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidentele contabile cheltuieli fictive, reprezentând facturi fiscale de achiziţie componente auto. Prejudiciul creat bugetului de stat se circumscrie valorii de 1.200.000 de lei”, conform IGPR.

În urma percheziţiilor vor fi ridicate documente financiar- contabile şi alte mijloace de probă şi vor fi duse la audieri 10 persoane.

Activităţile desfăşurate beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, Serviciului Criminalistic Braşov, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Covasna, alături de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.