Poliţiştii şi Procurorii au făcut, joi, şase percheziţii în Ilfov şi Călăraşi la persoane suspectate că au blocat o maşină în trafic şi au luat cu forţa un bărbat de 26 de ani. Acesta a fost transportat în Călăraşi unde a fost sechestrat şi agresat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 6 percheziţii, la domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. 3 percheziţii au avut loc în judeţul Ilfov şi 3 în judeţul Călăraşi”, a transmis, joi, IPJ Ilfov.  

Sursa citată a precizat că, în 12 februarie, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a fost blocat în trafic de alte 2 autoturisme, din care au coborât mai mulţi bărbaţi, care ar fi forţat un bărbat, de 26 de ani, să urce într-un autoturism, iar, ulterior, l-ar fi transportat la o adresă, din comuna Fundeni, judeţul Călăraşi, unde l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi lipsit de libertate. 

”În urma activităţilor investigative operative, poliţiştii au identificat 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi  26 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor sesizate.  
La sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov, au fost conduse 7 persoane, pentru cercetări”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia anunţă că, în urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 320 kg. de tutun vrac şi prelucrat, în vederea continuării cercetărilor. 

 
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe şi complicitate la lipsirea de libertate în mod ilegal. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.