Poliţiştii au făcut, miercuri, patru percheziţii la persoane din municipiul Dej, judeţul Cluj, într-un dosar vizând traficul şi deţinerea ilicită de droguri veterinare, exercitarea abuzivă a profesiei, înşelăciune şi trafic ilegal de pui de bulldog francez. Acţiunea a avut loc la solicitarea autorităţilor din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Română a anunţat că poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, au pus în executare, miercuri, patru mandate de percheziţie, emise de către Judecătoria Dej, în baza unui ordin european de anchetă transmis de autorităţile italiene. 
 
"Percheziţiile au fost efectuate la locuinţele unor persoane din municipiul Dej, bănuite de săvârşirea faptelor de falsificarea documentaţiei administrative, traficul şi deţinerea ilicită de droguri veterinare, exercitarea profesiei abuzive, înşelăciune şi trafic ilegal de pui de bulldog francez. În urma percheziţiilor, au fost descoperite 24 de exemplare canine, carnete de sănătate şi paşapoarte pentru animale, microcipuri, precum şi medicamente de uz veterinar", a arătat IGPR.
 
Documentele vor fi trimise autorităţilor italiene, în vederea continuării cercetărilor.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.